Det går även att beställa Geologins dag-prylar såsom broschyrer, pennor, tygpåsar m.m. Det görs vi denna länk.

Skapa ett arrangemang

Bli arrangör

För att skapa ett arrangemang måste du registrera dig som arrangör. Då får du ett konto baserad på din epostadress och ett lösenord som du väljer själv. På kontot kan du uppdatera ditt arrangemang, utvärdera Geologins Dag och ställa in arrangemang.

Arrangemang som inte infaller under samma helg som Geologins Dag (alltid den andra helgen i september) kallas Geologins Dag Året Runt.

Spara lösenordet så att du kan logga in nästa år och använd en gemensam e-postadress för att undvika att kontot blir personberoende, exempelvis: kontakt@din-organisation.se

Klicka på ”Till mitt konto” eller ”Logga in” för att gå vidare.

Våra riktlinjer

Arrangörer ordnar aktiviteter efter egna förutsättningar och arrangemangen kan därför vara mycket varierande. Arrangemangen måste vila på vetenskaplig grund och Geologins Dags styrelse förbehåller sig rätten att avvisa arrangemang som strider mot föreningens stadgar.

Det är viktigt att arrangörerna återkopplar hur det gick på Geologins Dag. Därför ombeds du att göra en utvärdering och om möjligt skicka fotografier till kansliet. Utan denna information kan vi inte utvärdera Geologins Dags genomslagskraft.

Tips och råd

Vad kan vara bra att tänka på när man håller i ett Geologins Dag arrangemang? Vi har samlat tips baserade på erfarenheter från kansliet och utvärderingar från tidigare arrangörer. Nedan finns svar på vanliga frågor.

Fråga: Måste mitt arrangemang ske på det officiella datumet för Geologins Dag?

  • Svar: Nej, man kan välja ett datum närsomhelst under året. Arrangemang som inte sker under samma helg som Geologins Dag kallas Geologins Dag Året Runt.

Fråga: Vi har inte råd, kan Geologins Dag stödja oss ekonomiskt?

  • Svar: Nej, däremot ger vi stöd inom annonsering.

Fråga: Kan vi få hjälp med idéer?

Annonsering

Vi annonserar i sociala medier

Anmäl arrangemang i god tid så att vi hinner med marknadsföringen på våra sociala medier. Samma arrangemang som körs vid olika tillfällen annonseras endast en gång. Vi gör inte annonser för arrangemang som anmäls kortare än två veckor innan startdatum.